About ymtx.


[vc_row el_class=”jx-evont-padding no-top-padding”][vc_column][section_title type=”1″ color_style=”dark” title=”About ymtx.”][vc_column_text]

Youmeet the Experts van Netflex is een interactief event geheel in het teken van dé Digital Workspace. Wie op de hoogte is van trends in de wereld van IT weet dat de toekomst van de desktop ter discussie staat. Sterker nog: is er nog wel een toekomst voor de desktop? De Cloud wint steeds meer terrein in zowel zakelijk als privégebruik en het is dan ook niet ondenkbaar dat de digitale werkplek op relatief korte termijn dé manier van werken domineert.

 

ymtx. geeft inzicht in de huidige en toekomstige ontwikkelingen wat betreft de Digital Workspace in een interactieve vorm. Inspirerende sprekers nemen je mee in hun IT-specialisme en maken je wegwijs in de veelvoudigheid van dé werkplek van de toekomst. Tegen het einde van ymtx. weet jij als geen ander hoe je IT als water uit de kraan laat stromen aan de hand van de Digital Workspace. Bovendien is er alle ruimte om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen met zowel sprekers als collega-bezoekers.

 

Digital Workspace als main track van ymtx. is gericht op ‘End-user Experience’. De visie, missie en ontwikkelingen van vooraanstaande partners op de Digital Workspace staan centraal in deze algemene keynotes. Drie typen side tracks met als uitgangspunt ‘unlimIT your business’ vervolledigen het concept van de Digital Workplace binnen verschillende domeinen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][service_box_single type=”1″ icon_color=”#dc284f” title=”Youmeet Technical” readmore_link=”” color_style=”light” icon=”fa fa-wrench”]Interactieve sessies en demo’s op technische grond.[/service_box_single][/vc_column][vc_column width=”1/3″][service_box_single type=”1″ icon_color=”#1b96b5″ title=”Youmeet Technical ft. Management” readmore_link=”” color_style=”light” icon=”fa fa-diamond”]Interactieve medium-technische sessies met de experts.[/service_box_single][/vc_column][vc_column width=”1/3″][service_box_single type=”1″ icon_color=”#32ac49″ title=”Youmeet Management” readmore_link=”” color_style=”light” icon=”fa fa-globe”]Interactieve niet-technische sessies en demo’s over diverse actuele topics.[/service_box_single][/vc_column][/vc_row]