Sessies2


[vc_row fullwidth=”no”][vc_column width=”5/12″ css=”.vc_custom_1576598723787{padding-bottom: 15px !important;}” offset=”vc_col-xs-offset-1 vc_col-xs-10″][vc_column_text]Intune/Autopilot
Wat is en wat doet Windows Autopilot exact?

Windows Autopilot is een nieuwe feature binnen Windows 10. Windows Autopilot zorgt ervoor dat het apparaat op een eenvoudige manier klaargemaakt wordt voor zakelijk gebruik. Het doel van deze feature is eenvoudig en efficiënt. Zo eenvoudig en efficiënt, dat er geen interactie vanuit de IT-afdeling meer nodig is.


Liquit Release & Patch
Legacy is toch passé?

Bedrijven stappen meer en meer over op web-based applicaties, maar zijn we dan ook echt af van ‘legacy’ beheerlasten op het Windows platform? Denk aan ‘t lokaal installeren en patchen van Office 365, de uitdaging rond Windows 10 branches en bijbehorende updates, het toevoegen van printer drivers, het toevoegen van netwerk printers, het installeren en onderhouden van native of gevirtualiseerde Win32 applicaties en het installeren van Windows fonts. In deze deep dive sessie geeft Roel van Bueren het antwoord met een demonstratie van ‘Liquit Release & Patch’.


Azure remote app
Bah nog steeds legacy applicaties. Wat nu?

We willen wel naar de cloud maar dat kan niet wegens legacy applicaties. In deze sessie krijgt u duidelijkheid over alles wat de Azure remote app zoal kan.


Serverless
Kan je daadwerkelijk zonder fileserver?

De lokale fileserver is allang niet fysiek meer, maar meestal virtueel. Dan maar naar de cloud? Is dat snel genoeg? Veilig genoeg? Wat zijn de voordelen? Een RoundTable over een fileserver in de cloud, op SharePoint, Azure… of toch anders?


Single Sign On
1 wachtwoord…. echt niet!!

Met Okta wordt het erg eenvoudig om webapplicaties te ontsluiten en van Single Sign On te voorzien, zonder je zorgen te maken over federaties en vertrouwensrelaties. In deze sessie gaan we kijken wat Okta te bieden heeft, en hoe dat je organisatie kan helpen. Daarnaast ook een praktijkvoorbeeld van hoe Okta te integreren is met Liquit Workspace, zodat Okta applicaties gemakkelijk kunnen worden aangeboden aan gebruikers met daarbij toegangscontrole.


IAM
Een traject van minimaal 100k en twee jaar…. zo 1990…

Alle vragen over IAM worden beantwoord in deze sessie.


Security MFA
Entrust Datacard (PKI, Authenticatie, iOT, SSL, Smartcards) brengt SMS Passcode naar het volgende level.

IntelliTrust en SMS Passcode, hoe contextuele informatie frustrerende logins weghalen.
Met behulp van een policy manager kun je risk gebaseerde policies, in realtime, en gebruikersgedrag in aanmerking nemende, laten bepalen wie, waar en welke aanlogprocedure mag- of moet doorlopen. Misschien wil je met de telefoon de deur openen, aanloggen op windows en met Single Sign On doorloggen naar SAAS Applicaties? Gebruiksgemak met een superkeuze uit authenticatie methodieken in een enkele oplossing. Een Push App, maar dan toch gebaseerd op contextuele informatie of misschien twijfelt u nog over On Premise versus Cloud MFA. Uitleg waarom de high-security bedrijven nooit data en authenticatie op hetzelfde platform zetten. Entrust Datacard neemt u mee naar de wereld van authenticatie zowel van buiten uw organisatie alsook naar interne IT en interne applicaties.


Secure Microsoft/Office 365
Hoe veilig is je Microsoft Tenant?

Hoe belangrijk is je Microsoft Secure Score en wat zijn de beveiligingen waar je het snelst mee scoort. Multifactor Authentication, Advanced Threat Protection en meer.


O365 adoptie
Digitaal Werken – Leuk die gebruikers, maar ze willen niet!

Leuk die gebruikers, maar ze willen niet! Hoe kan ik binnen de organisatie een digitale werkplek introduceren? Denk hierbij aan Office 365 en social portals. Een sessie over de O365 adoptie.


Microsoft 365
Microsoft365: de ultieme moderne werkplek.

Het IT landschap wordt steeds complexer terwijl uw klanten meer van u blijven verwachten. Tijdens deze commerciële sessie hoort u meer over Microsoft365. Microsoft 365 is een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit van Office 365 combineert met geavanceerde beveiligings- en apparaatbeheermogelijkheden om je bedrijf te helpen beschermen. De ultieme oplossingen voor beter samenwerken, een hogere productiviteit en minder complexiteit zonder in te hoeven boeten op de veiligheid van uw gegevens.


Cloud only
Onze transformatie naar de cloud…. Een kijkje in de keuken.

Netflex predikt niet alleen een Cloud (Only/Tenzij) beleid, maar hanteert het zelf ook. De Netflex IT omgeving is gemigreerd naar Microsoft 365 en Azure.
In deze sessie geven we een kijkje in de keuken van onze weg naar de cloud. Waar zijn we tegenaan gelopen? Welke valkuilen zijn er? En natuurlijk ook: Hoe hebben we het opgelost?


Onze aanpak
Alignment, governance… Mooie woorden maar nu de praktijk.

Governance, Business-IT Alignment. Mooie kreten, container begrippen… Wat is het? En hoe maken we het concreet? In de IT-wereld zijn vele frameworks beschikbaar die iets over Governance roepen, zoals COBIT, ITIL, ASL, BISL en anderen. Toch blijven deze begrippen ongrijpbaar. In deze sessie toont Netflex een snelle eenvoudige roadmap om dit in de praktijk te brengen.


Veeam Back-up voor Microsoft Office 365

De cloud back-upt toch alles? Yeah right!!!

We gaan (bijna) allemaal naar de cloud, maar gaat de back-up ook mee?
Wat doet Microsoft voor ons, is dat genoeg? Of willen we zelf nog wat regelen?
Gebruiken we back-up als een exit-strategie? Een sessie over back-up en restore in de Microsoft Cloud.


Liquit Workspace

Liquit in de praktijk!

In deze sessie zullen we een aantal praktijkvoorbeelden van Liquit de revue laten passeren. We bespreken de inzet van Liquit bij: Hogeschool Rotterdam, GGD Regio Utrecht en Lamb weston/Meijer.  Daarnaast laten we de belangrijkste nieuwe functionaliteiten van Liquit zien: Liquit Release management, Offline support, Liquit SSO/IDP (3.1), Context Awareness, Attribute Based Access Control en meer.


Embrace SBS Social Portals

De digitale werkplek voor Office 365.

Eén digitaal startpunt. Alles bij elkaar wat je nodig hebt voor je werk: taken, agenda’s, notificaties, applicaties, bedrijfsnieuws en teams. Een intranet waarbij de gebruikerservaring geoptimaliseerd is om samenwerking en communicatie tussen uw teams te bevorderen.


Workspace ONE

“All for one and one for all”

Een sessie onder het motto “All for one and one for all” over Workspace ONE.


Frame

Nutanix Frame – the NextGen Desktop-as-a-Service solution ontwikkeld voor Any Cloud.

Desktop as a Service (DaaS) is een krachtige manier voor het gebruik van de cloud voor End-User Computing met ongeëvenaarde flexibiliteit, beheerbaarheid en prestaties. Nutanix Frame is een DaaS-oplossing die op meerdere clouds werkt en een eenvoudige, maar zeer krachtige toegang oplossing biedt voor Windows-apps en desktops via een browser. Ruben Spruijt zal laten zien hoe geavanceerde grafische tools, veeleisende software en klassieke Office-apps eenvoudig kunnen worden gerund met Frame. Je zult zien hoe makkelijk het is om een geweldige ervaring te bieden voor ontwikkelaars, beheerders en gebruikers.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-xs-12″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1849″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_single_image image=”1847″ img_size=”large”][vc_empty_space][vc_single_image image=”1850″ img_size=”large”][vc_empty_space][vc_single_image image=”1848″ img_size=”large”][vc_empty_space][vc_single_image image=”1852″ img_size=”large”][vc_empty_space][vc_single_image image=”1851″ img_size=”large”][vc_empty_space][vc_single_image image=”1854″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”no”][vc_column width=”5/12″ offset=”vc_col-xs-offset-1 vc_col-xs-11″][contact_details type=”1″ image=”767″ title=” ymtx” subtitle=”” description=”” email=”events@netflex.nl” address=”Orteliuslaan 11 3528 BA Utrecht (Papendorp) ” tel=”+31 88 638 35 39″ fax=”” facebook=”” twitter=”” linkedin=”” googleplus=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]